Followers

E-KEDAI

BIOEVER  NANO CREAM-KRIM KECANTIKAN DAN ANTIPENUAAN

AKA SUSUK MODEN





CERITA


Senario pagi sabtu

Salam
Wow Lina terkedu tengok kau sekarang
Zaman sekolah dulu tak de la cantik mcam sekarang
Kulit pun kusam gelap
Tambahan lagi dulu engkau atlit sekolah
Berjemur di padang buat latihan
Memang kulit muka nampak lagi gelap kusam
Di panah matahari

Waalaikumsalm Abi
Hampir 20 tahun tak jumpa
Kita kan
Umur pun hampir 4 series dah
Anak2 makin besar..

Memang lama tak jumpa
Tapi muka engkau ni tak di mamah usia la
Kulit memang ketara berseri
Jeragat tak hinggap mcm aku ni


Makan ubat perancang rupanya makin rancak jeragat ni naik

Eyebag ni susah betul nak hilang
Kedut2 tepi mata pun mula nampak

Tapi muka engkau lainla
Memang V shape satu hal
Jeragat tiada satu lagi yang aku perasan Abi memang nampak awet muda
Pakai susuk ke (sambil berbisik)

Memang aku pakai SUSUK pun

What!!biar betul Lina!

Iyer..BETUL
SUSUK MODEN
FREE risiko
Tak de pantang larang bagai

Ya ka??share la..nak juga SUSUK SPECIAL ni

BIOEVER KRIM ni aku panggil SUSUK moden
Kulit cantik tegang
Satu badan pun cantik

Susuk moden yang ada halal JAKIM dan ada sijil KKM pula tu
Mana nak dapat??

Kulit tegang
Muka v shape tak sampai 10.minit
Hubby makin sayang lagi

Bestnya susuk bioever ni
Lina confirm aku nak 2 botol
Minggu depan nak fly oversea
Stok siap2 senang
Tak tahan tengok engkau bukan main cantik lagi

Ok..berehhhh
Nah 2 botol

=======
Bioever krim dengan ratusan testimoni memang ternyata berkesan untuk anda yang
Mahukan

1.KESIHATAN
2.KECANTIKAN
3.KEINTIMAN

susuk moden yang tiada pantang larang!!
Kesan seawal beberapa minit!!

  


PERHATI BETUL 2 PICTURE ATAS TU
PERBEZAAN SEBELUM DAN SELEPAS SAPUAN BE KRIM

PIPI ANJAL GEBU
GARISAN LINKARAN BAWAH MATA BERKURANG
BIBIR KELIHATAN TERSENYUM

MEMANG MAGIK!
SAPUAN SUSUK MODEN BE KRIM TERNYATA BERKESAN KEMBALIKAN KEANJALAN WAJAH.


 
 
Krim Bio Ever ni 100% dari herba iaitu ekstrak (SPF++) pegaga, daun kaduk, pitera beras, soya bean, aloe vera & ginseng. Di adun dgn cream nano, so sgt halus dan sgt2 cepat meresap dlm salur darah... ia akan membawa kebaikan2 ekstrak herba2 tadi bersama2 ngan oksigen (perjalanan darah yg lancar bermakna oksigen juga bnyk di bawa bersama) So sel2 kita akan di 'induce' dgn kebaikan ekstrak herba2 tu & juga oksigen. Bila sel2 kita banyak oksigen dan cukup nutrisi ia ' terpaksa' jadi sihat & segar.

Sel-sel yang sihat dan segar ini secara umumnya akan buat 5 tugas ni 
i) buang toksin dalam badan
 ii) lawan sel2 yg 'jahat' cotohnya sel kanser, fibroid, cysts ...
 iii) menghasilkan & "renewal" cells  atau beranakkan sel-sel baru ...
 iv) meningkatkan metabolisme  dalam badan..v) menstabilkan hormon ..
 
                                                                 FUNGSI UTAMA
1) kecantikan-dengan sapuan bioever cream ,,membuatkan muka tegang dan gebu seawal 5 minit sapuan,,sapaun percuma untuk cubaan boleh berjumpa well trained consultant dari smart tycoon group...mesti teruja dengan hasilnya...
2)kesihatan-memulih dan merawat pelbagai penyakit seperti resdung,migrain,gastrik,batu karang,batu karang hempedu,thyroid,jeragat,gout,kemurungan atau depresi,,mengurangkan tekanan ,selesema,batuk,lelah atau asthma,alahan,cyst,fibroid,ketidaksuburan,mengawal berat bedan
3)keintiman -untuk hubungan suami isteri-money back guarentee!!!...terbukti seawal 5 minit selepas sapuan,,,dan boleh berhubung dengan saya untuk tips ini...
Bio-Ever™ Nano Cream

Penggunaan Bio-Ever™ Nano Cream, dapat melanjutkan keremajaan dan menjadi lebih sihat.

Keistimewaan Bio-Ever™ Nano Cream
Menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano yang dirumuskan ke dalam liposom (lipid sfera yang kecil dan kosong) secara terus ke dalam saluran darah melalui penggunaan luaran pada kulit.
Saiz liposom yang kecil boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dengan tepat ke dalam badan.
Oleh itu, Bio-Ever™ Nano Cream sangat berkesan dan tindakbalasnya nampak ketara dalam masa yang singkat.

Rumusan Aktif Utama Bio-Ever™ Nano Cream

1. Pegaga (Centella Asiatica)
2. Kacang Soya (Glycine Soja)
3. Wild Yam (Dioscorea Villosa)Resveratrol
4. Resveratrol
Urut dalam gerakan berpusing sehingga diserap sepenuhnya pada bahagian berikut:
Sakit kepala / Migrain - Belakang telinga (bahagian yang keras) dan tengkuk

Meningkatkan kecergasan otak/IQ - Tengkuk & belakang badan

Rambut gugur/botak/beruban - Akar rambut/kulit kepala

Sakit mata/katarak/berselaput/rabun - Sekeliling mata

Resdung/selsema - Sekitar hidung dan leher

Asma/Tidur berdengkur - Sekitar hidung, leher & dada

Jerawat/jeragat - Sekitar leher

Penegangan muka - Sekitar leher

Sakit gigi/gusi/mata ikan - Tempat yang sakit & bahagian luar (pipi)

Berhenti merokok - Leher & dada

Tiroid/sakit tekak - Leher

Batuk - Leher & dada

Sakit jantung/dada/darah tinggi - Dada & belakang badan

Kencing manis - Kawasan "pankreas" (antara perut & dada). Jika telah luka/busuk/hampir dipotong, sapu di sekeliling kawasan tersebut.
Memantap dan menegangkan payudara –sapu disekitar payu dara
Menegangkan kulit muka, mencerahkan eye bag, mengurangkan garis kedut, mengurangkan lendut muka dan menaikkan cheek bone – lengan, seluruh leher.
SEX : Lelaki – Sapu dan urutkan terus ke alat sulit 30minit sebelum bersama, sapu di bahagian pinggang – tahan lama, di bahagian ari-ari juga di bahagian dalam paha.
: Wanita - Sapu di bahagian atas ari-ari dan bahagian dalam paha – memantap, mengetat dan menjadikan isteri sensitif.

Secara umumnya berkesan untuk :
1. Menegangkan kulit wajah hanya dengan sapuan di tangan
2. Menangani masaalah jerawat dan jeragat(xpayah p spa lagi)
3. Menegangkan payudara
4. Merawat luka dengan cepat(Insyallah dlm 5 hari da sembuh)
5. Menguatkan otot dan menyempitkan faraj
6. Sakit kepala(xpayah panadol)
7. Asma(xpayah lagi cari hati unta kering)
8. Menstabilkan berat badan( bagi yg ada 3G)
9. Menstabilkan kitaran haid (terbaik utk wanita)
10. Merawat sakit sendi dan saraf
11. Buang air tak lawas
12. Luka utk kencing manis
13. Katarak
14. Angin pasang
15. Darah tinggi dan sakit pinggang
16. Resdung
17. Membantu mendapatkan zuriat kpd yg sukar dapat zuriat
18. Senggugut
19. Sakit saraf
20. Batu karang
21. Kulit sensitif
23. Angin ahmar
24. Ketagih rokok
25. Payudara kecil
26. Lumpuh
27. Ketulan tiroid
28. Masaalah kecantikkan
29. Kulit mengendur
30. Buasir
31. Sakit lutut
32. Rabun
33. Keguguran
34. Uban
35. Prestasi seksual merosot
36. Masalah kesihatan

Siapa lagi yang paling senang buat duit dgn produk ini???
1. Ahli bidang farmasi
2. Pemilik-pemilik salon kecantikan
3. Pemilik-pemilik Spa / juru solek
4. Pemilik-pemilik butik pengantin
5. Tukang urut / Masseurs
6. Pemilik-pemilik / Pengamal refleksologi
7. Pelajar / Fresh raduates
8. Penganggur

Di antara fungsi-fungsi hormon adalah seperti berikut:
1. Penting di dalam kesihatan kulit, menjadikan kulit lebih tegang, anjal, licin dan cerah berseri.
2. Tampak muda dan membuatkan anda kelihatan lebih menikmati kehidupan.
3. Membuatkan lelaki, LELAKI dan wanita, WANITA.
4. Meningkatkan prestasi seksual, 'kelakian' dan kesuburan.
5. Mengawal kitaran haid, penting sewaktu hamil dan kelahiran.
6. Mengawal atur degupan jantung dan pernafasan.
7. Membuatkan anda tidur nyenyak di waktu malam.
8. Membina tulang, memelihara otot dan melancarkan fungsi sendi.
9. Mengawal tekanan, mengelakkan keletihan, mengurangkan kerisauan dan mengawal kemurungan.

Akibat Hormon Yang Tidak Seimbang
Antara perubahan ketara akibat hormon yang berkurangan atau tidak seimbang ini ialah perubahan dari segi:
1. Berat badan atau bentuk badan
2. Daya ingatan menjadi lemah
3. Berkurangan tenaga
4. Kulit wajah cepat menjadi kedut, hilang seri, kusam, kurang anjal
5. Rambut gugur, tidak bermaya
6. Penyakit dan berbagai-bagai lagi masalah kesihatan yang timbul.



Menurut Dr. John Lee melalui bukunya 'What Your Doctor May Not Tell You About Menopause', di antara gejala-gejala dominan estrogen atau hormon tidak seimbang ini ialah seperti:
1. Alergi termasuk asma, ruam, resdung
2. Kekeringan serviks
3. Sejuk kaki dan tangan akibat lemah fungsi tiroid
4. Berkurangan libido (keinginan seksual)
5. Kemurungan beserta kebimbangan
6. Kekeringan mata
7. Mendapat haid lebih cepat
8. Kegemukan di bahagian perut, paha dan punggung
9. Keletihan
10. Daya tumpuan menjadi kurang
11. Keguguran rambut
12. Sakit kepala
13. Kitaran haid tidak teratur
14. Insomnia
15. Perasaan tidak menentu
16. Osteoporosis
17. Kadar metabolisme rendah
18. Fiboid uterin dan bermacam-macam lagi

Fungsi Bio ever Untuk Keseimbangan Hormon
Masalah yang berpunca daripada ketidakseimbangan hormon ini sebenarnya boleh di atasi.Antaranya dengan menggunakan bahan yang dapat membantu tubuh merangsangkan keseimbangan hormon.

Bio ever® mempunyai ramuan yang dapat menyeimbangkan hormon anda.
Jadi, gunakanlah Bio ever untuk membantu tubuh anda mencapai keseimbangan hormon kerana anda boleh mengembalikan kesihatan dan kecantikan yang optima apabila hormon di dalam tubuh anda seimbang.

SAKIT GIGI PUN SEMBUH HANYA SAPUAN BIOEVER KRIM!





 
BOLEH FOLLOW  v cara sapuan dan kegunaan Bioever Cream,,
                                                    DAPATKAN SEGERA SUSUK MODEN!
BE KRIM
PM/WA DOC SAFINAT 01127629647

      @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
                                                                   LACTOLITE

Nurich Lacto-Lite Minuman Serbuk Yogurt Kultur Hidup & Inulin menggabungkan kebaikan kultur hidup dan inulin untuk menjamin kesihatan sistem penghadaman dan badan anda.
Kultur hidup terdiri daripada bakteria baik (¡°friendly bacteria¡±) yang berfungsi untuk membantu pencernaan, meningkatkan pergerakan usus dan kesihatan sistem penghadaman dan menggalakkan pertumbuhan Bifidobacteria. Inulin (sejenis fiber) pula membantu pertumbuhan bakteria baik dalam sistem penghadaman.
Kedua-dua kultur hidup dan inulin digunakan bersama untuk menyeimbangkan flora usus dan menggalakkan kesihatan sistem pencernaan.

HARGA 1 KOTAK = RM158 SAHAJA




       @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@



                                                  Terbaru Di pasaran!!!

                                                       BBplus Collagen





N

Produk baru BBPlus Kolagen.
Masing2 dah sesak nafas sebab order 1 set (buy 4 boxes free1 box) dapatnya 1 kotak
Tak sampai 2 minggu keluar dah habis lebih 4000 kotak!!
Jumaat lepas sampai hq dan tadi nak order lagi..pun sudah habis!!
MasyaAllah....

MESTI ADA YANG BERBEZA BERBANDING 
KOLAGEN2 LAIN di pasaran
sampai havoc 1 Malaya!!
Rupa2nya :

 Tak habis lagi sekotak, dah nampak beza kulit wajah dan badan.
Kulit kian halus dan mulus. Serinya berbeza walaupun tanpa makeup.
  Rasanya sedap seperti minum ribena
Anak2  pun suka nak menumpang minum

Saya ni memang suka beli kolagen, soy kolagen la... marine kolagen la 
ox's kolagen (haiwan) je tak try sb berbau sikit (erkkk..molot ni mmg..nak yg sedap aje)
Kebanyakan kolagen tak habis makan sb tak berapa sedap walaupun dah dicampur coklat dsbnya
terbayang2 rasa tepungnya esp yg soy kolagen... 
Pastu kesannya pula lambatttt....
abis kotak kedua, hasilnya suam2 aje..dah start la malas nak minum...
Dengan BBplus,
Alhamdulillah .... sangat berpuas hati walaupun baru minum 3 hari
Kulit muka yg 'koyak rabak' akibat proses detox (keluar jerawatttttt sambung menyambung)
(Selepas makan seafood + tangan gatal tak boleh diam picit dan kutil jerawat )
Tiba2 jadi moist, smooth dan jerawat tu stop tumbuh
Kalau tidak tu, setiap pagi memang ada aje .. iskkk
Jerawat yg di picit biasanya 'radang' dan 'berisi' balik
Pagi ni kecutt... sukanya!!!!
SEBAB APA CEPAT ???
  dan ini antara perbezaannya 
Bagaimana ia berfungsi??



 10 Keunikan BB Plus:

 
1. Dos yang Efektif
Hanya 1 paket (5g) setiap hari -  (lebih dr 5g - badan kita akan terus kumuhkan keluar)
 
2. Kandungan peptida kolagen yang kaya dan tersedia
Proses hidrolisis menghasilkan peptida (3k saiz Dalton) yang sedia diserap - halussss
 
3. Selamat
Risiko terhadap pencemaran merkuri dan radiasi adalah sangat rendah. Bebas daripada bahan beracun  (itulah sebabnya kolagen ikan laut dalam yg dipilih)
 
4. Perlindungan antioksida tambahan
Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan daripada sinaran UV dan radikal bebas
 
5. Anti Alahan dan Anti Radang
Ekstrak biji anggur dengan OPC (oligomeric proanthocyanidins) mengurangkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit. - di pasaran setakat yg sy jumpa hanya ada 2 jenama yg mengandungi OPC iaitu BBplus dan 'tuttttt'....:):)
6. Ko-faktor tambahan
Vitamin C dan Roselle menguatkan rantaian kolagen ( penjual kolagen lain di pasaran biasanya akan offer vitamin C juga utk di 'consume' sekali)
 
7. Meningkatkan Kualiti Kulit
Serat epal dan inulin (serat diet) menggalakkan pencerahan kulit melalui proses detoksifikasi
8. Manfaat Tambahan
Peptida kolagen ikan adalah sumber Kolagen Jenis 2 yang membantu mengurangkan kesakitan akibat osteoarthritis.
 
9. Rasa Enak
Rasa enak campuran 100% jus blackcurrant dan jus roselle, tiada bau ikan
10. Tanpa Gula dan Kolesterol
Gula gantian semulajadi dengan Indeks Glisemik yang rendah, sesuai untuk para diabetes.
 Secara ringkasnya BBplus kolagen :
Ramuan
Ekstrak Biji Anggur, Vitamin C, Inulin, Kolagen Ikan Terhidrolisis, Serbuk Jus Blackcurrant, Serbuk Jus Roselle, Serat Apple, Isomaltulos, Sukralos

Cara Pengambilan untuk Kecantikan dan Kesihatan
  • Campurkan 1 Paket BB Plus Dalam 150ml air
  • Elakkan menggunakan air panas
  • Kacau & Minum (Mudah Larut Tanpa Guna Shaker)
  • Minum Sebelum Makan @ Sebelum Tidur 

kecuali

Pesakit Buah Pinggang
Vegetarian
Allergic Seafood
Pregnant Women (sepatutnya OK, tapi Dapatkan je la Khidmat Nasihat Doktor)



Kat bawah ni perbandingan antara BBplus dengan kolagen2 lain yang se'maqam' kualiti dengannya (klik utk besarkan)




So, wait no more!!
Sapa yg nak BBPlus, nak jadi biz partners/konsultan juga dialu2kan.
Bonus mmg best walaupun buat secara part time!!
Semuanya akan kami coach
 
dan paling best.... dengan produk ni juga anda berpeluang
melancong ke Korea/ Kunming... bestnyerrrrr...
kedua2 tempat sy suka pergi..heaven!!


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@




                                                              


TABLET PERAPAT MAHARANI








                                                        Ini sijil halal dari JAKIM







HERBA MAHARANI ( Te Zi Bai Feng Wan)
(Herba kebahagiaan Rumahtangga dan kejelitaan Para Gadis)



Sejarah Herba Maharani : Sudah menjadi amalan keluarga diraja sejak 400thn dahulu... ini adalah kisah benar dan di dokumenkan di istana larangan Beijing.. I've been there twice, Alhamdulillah.. dapatlah ku saksikan tempat tidur Maharaja yg 'huru hara' itu...hihi!!

Mengikut rekod perubatan dari Dinasti Ming, Bai Feng Wan berasal dari Dinasti Tang. Semasa pemerintahan Dinasti Qing, pakar dari hospital maharaja telah melakukan kajian dan memperbaiki kandungan 'Wuji' (sejenis ayam hitam) Bai Feng Wan , satu produk asli negeri China dan seterusnya melantik Tong Ren Tang sebagai pembekal tunggal kepada kaum kerabat maharaja. Malahan Maharani Ci Xi sendiri mengambil makanan tersebut sebagai penyubur dan awet muda. Seterusnya Tong Ren Tang Te Zi Bai Feng Wan sehingga hari ini telah dipamerkan dalam muzium Istana Larangan di China.

Saya suka sejarah Herba Maharani ni... Sgt hebat.. Maharaja ada 3000 gundik at one time (can u imagine, kalau pun seorang tiap malam (entah tongkat apa dia makan..tatau)- seorang gundik hanya berjumpa Maharaja sekali dalam hampir 10 thn!!). Dan tabib akan memastikan gundik2 ni bjumpa Maharaja di hari-hari yang tidak subur (logik la kan, karang beribu pulak anak Maharaja..hik). Maharaja hanya ada anak ngan Permaisuri jerk. Tapi ada seorang gundik ni, Maharaja mesti mau jumpa dia every week.. dan nama beliau adalah Ci Xi.

Dah tiap minggu jumpa, maka Ci Xi pun mengandung dan akhirnya melahirkan anak lelaki. Semasa anak dia 8 thn, maharaja gering dan mangkat. Oleh kerana anak2 Maharaja dgn Permaisuri semuanya perempuan, maka anak Ci Xi diangkat menjadi Maharaja. Jadi ibu maharaja di panggil Maharani...  tu le pasal di panggil Herba Maharani - kerana hasil amalan memakan herba inilah, Maharaja asik dok teringat-ingat je kat dia..huhu..

Maharani Ci Xi mangkat di usia 90thn.. dan yg surprisenya, baginda masih lagi  didatangi haid.  Maksudnya dia tak di mamah usia kerana hormon kecantikan (estrogen) masih lagi tinggi pengeluarannya.






Herbal Maharani Hebat & Unik Kerana :-

-Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid & senggugut )
-Menguatkan dan mengecutkan (otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin)
-Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh kebas dan urat saraf.
-Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (Anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan)
-Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin & pinggul)
-Meningkatkan kadar metabolisma ( sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan & kebahagiaan kepada pasangan)

Hanya RM 98 shj sekotak (ada 6 bebola, yang setiap satu boleh dimakan 2x)
-makan sekotak pun dah dapat kesannya

orang mengandung di larang makan

Jangan tunggu-tunggu... call/sms saya untuk penerangan/pembelian @ 01127629747

      @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@



                                                             MINERAL COFFEE






KEISTIMEWAAN MINERAL COFFEE BERMAGNESIUM


Aroma istimewa Hai-O Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat meng galakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Hai-O Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi. ==> Ini info rasmi dr syarikat!! 


i) Garam buluh sangat bagus utk kesihatan, customer2 Cina yang selalu duk perabihkan stok bagitau- mereka makan/minum garam buluh utk bagi panjang umur (kesihatan meningkat). Kebanyakan dr kita mmg tak boleh nak minum terus garam buluh ni sb rasa dan baunya tak sedap... tapii.. bila garam buluh terdapat dalam kopi mineral.. rasanya wahh!! sedap betulll!! ini yang sgt special!!


ii) Garam buluh bersifat sangat beralkali..( air zam zam di Mekah sangat tinggi alkali +-14 pH nya, Allah mengetahui apa yg terbaik utk hamba2nya) so ia akan neutralise asid berlebihan dalam badan kita (perut lapar/pedih sb berlebihan asid) . That's why mereka yang minum di waktu pagi akan rasa kenyanggggg je sehingga tengahari..so kadang tu boleh skip lunch atau makan dlm kuantiti sedikit.. then petang minum lagi sekali so dinner takyah ambil banyak...Pastu senang nak membuang, so perut lega!! Kepada yg 
minum kopi leh jadi kembung perut..dgn kopi mineral - tidak lagi....


iii) Sel2 badan kita buat 'kerja' secara optimum dlm keadaan yang beralkali, so sel2 yang dah tak berapa optimum buat kerja akan aktif balik...itu la pasal ada testimoni minum kopi mineral seminggu (2kali sehari)..yang kencing manis reduce sugar level dari 11 kepada 7 takhal org diabetis takut woo nak minum 3 in 1!! pastu kalau biasa2 ada bisa2 tumit dan lutut...pas minum hilang la pulak bisanya (itulah kerja asid)...


iv) Kalau badan anda banyak toksid, dan anda bukanlah pencinta air mineral (minum 3L-5L sehari)..maka kalau sapu Bio Ever mungkin menyebabkan naik ruam di kulit, so utk bagi cepat sikit flush toksid tu, kami galakkan minum garam buluh...dah kalau tak boleh telan yang biasa, meh la minum ngan kopi ni (biasanya sy akan tambah sikit lagi garam mineral dlm kopi ni)

v) Bagi peminum2 kopi tegar, Kopi mineral mmg ada ummphhh.. Cukup rasa!!!!





Harga RM30 ada 20 sachet/kotak



PKP(KENALKAN SET PERUT KEMPIS)



Hari ni nak share petua dengan
Kawan Kawan yang perut makin besar Bagai JOHAN
petua ni khas untuk yang masih memegang tittle PERUT B....OI
anda habiskan sendiri yer perkataan tu

bangun pagi basuh muka
Gosok Gigi
Mandi

Pakai baju cantik cantik
Tengok cermin
Fokus kt perut

Tarik nafas lepas tarik nafas lepas lagi
Perasaan jadi makin tenang
Dalam mode ALFA anda buat ikut step ni
Tepuk perut
Sebut "BIKIN MALU..BIKIN MALU..BIKIN MALU..
sebut KUAT KUAT
Biar gegar rumah pun tak pe

lepas tu bila perasaan tu dah meresap dalam diri
Terasa MALU..TAKUT..akibat perut BUNCIT mengundang PENYAKIT

Boleh pm\wa 01127629647

Kita bagi petua untuk kempiskan perut.!!!

SELAMAT MENCUBA!

#projekstg
#mmr
#usahawanonline
#team7796
#coachdocsafinat
#tmtdaretodream


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

                 
                                                                   Garam Buluh 


 Garam Buluh dan Khasiatnya

Kali ni saya nak berkongsi dgn anda kehebatan Garam Buluh , banyak manfaat dan khasiat yang terdapat daripada GARAM BULUH. Pada masa kini ramai yang menghidapi pelbagai jenis penyakit, yang lebih teruk lagi kanak-kanak pun mudah dapat penyakit...Kenapa ye? sebab pada zaman sekarang ini makanan harian kita mengandungi banyak bahan yang tercemar. Oleh itu kali ni saya ingin berkongsi kehebatan yang terdapat daripada garam buluh,mudah-mudahan perkongsian ini boleh membantu anda dari menghidapi pelbagai jenis penyakit, insyallah.

Garam buluh terdapat dua jenis:
  • Garam Buluh untuk masak
  • Garam Buluh untuk minum
GARAM BULUH INI MENGANDUNGI :
70 - 80 JENIS MINERAL ANTARANYA KALSIUM, MAGNESIUM, ZINK, FOSFORUS & BESI
“ Hampir semua penyakit dikaitkan dengan kekurangan zat galian “ -Professor Dr. Pauling (2 kali Pemenang Nobel Award)

BERSIFAT ALKALI DAN MEMPUNYAI BACAAN PH SEHINGGA 10.44
“Badan berasid dan toksin yang tinggi adalah punca segala penyakit “ -Dr. Cahng Jia Lui
( Chung Hwa Natural Medication, Pengarang Buku : The truth ofs Not Getting Sick “
BERSIFAT ANTI - OKSIDA DAN MEMPUNYAI BACAAN ORP PADA PARAS -400mv
“Radikal bebas adalah punca utama penyakit zaman moden termasuk proses penuaan & kanser “ - Dr. Choda Hikarim

DENGAN KANDUNGAN KHASIAT-KHASIAT SEPERTI DI ATAS, GARAM BULUH INI MAMPU UNTUK :
  1. MENCEGAH & MERAWAT penyakit kronik seperti penyakit jantung, darah tinggi, buah pinggan, kenci
  2. MENGAWAL PH BADAN, boleh menuetralkan toksin berasid dengan cepat seperti asid urik,gula dalam darah,kolestrol dan lain-lain
  3. ng manis, kanser dan lain-lain masalah kesihatan.
  4. MEMBAIKI MASALAH SISTEM PENGHADAMAN seperti : gastrik, ulser perut, masalah usus,buasir sembelit dan lain-lain.
  5. Bagi pesakit jantung, buah pinggang, darah tinggi di nasihatkan menggunakan garam ini berbanding garam biasa.
  6. Mempunyai kesan detoksifikasi, PEMBUNUH KUMAN, ANTI KERADANGAN, dan MENEUTRALKAN LOGAM BERAT, dengan itu ia amat berkesan untuk keradangan paru-paru, hati, buah pinggang, sendi-sendi, mulut dan perut serta lain-lain.
  7. Melegakan masalah alahan,pigmentasi dan lain-lain masalah kulit. Ia juga boleh MENDHINDARKAN MASALAH BADAN BERBAU, kulat di kaki (Hongkong foot).
  8. MELAMBATKAN PROSES PENUAAN,NYAYUK, serta mengurangkan penyakit Parkinson atau senile dementia.

 1. GARAM BULUH PREMIER COOKING SALTPOWDER :
- 1 BOTOL = RM 55 ( FREE DELIVERY )
2. GARAM BULUH PREMIER DRINK :
- 1 KOTAK = 40 package = RM 130 ( FREE DELIVERY )








@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@





Heboh sana sini pasal sabun SHREK
nampak hijau sabun SHREK
Nampak kudis sabun SHREK
Waaaa...kudis pun takut dengan sabun SHREK‍‌‌‌‌‌‍‌‌‌‍‌‌‌‌‌‍‌‌‌😫‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‍‌‌‌‍‌‌‌‌‌‍‌‌‌😫‌‌‌‌

Itulah penangan sabun SHREK
Sebab berkesan maka tak hairanla jadi rebutan satu malaya

Jasamu dikenang sabun SHREK
Kudis gatal pun sembuh
Anak2 boleh tidur lena
Mak ayah pun tidur lena
Sebab kulit dah licin tiada dah gatal gatal lagi

Gadis gadis pun HAPPY
Sebab muka makin berseri
Parut jerawat dah tiada
Yang tinggal hanya kulit licin
Bersih

Satu lagi jasa terbesar mu sabun SHREK
Ketiak gelap pun boleh boleh cerah😱😱
Memang panjang list nak sebut

Apa2 pun
Jasamu di kenang sabun SHREK
Wangianmu tak di lupa
Walau riuh harga baru GST
peminat setia tetap MAU sabun SHREK

Ok sabun SHREK
teruskan jasamu pada yang memerlukan yer
Saya gembira kenal dengan awak 

Dirimu sungguh berharga sabun SHREK

================================

KEBAIKAN SABUN MARINE ESSENCE


‍‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌
πŸ›€
‌‌‌‌Mengurangkan stretchmarks selepas bersalin
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌
πŸ›€
‌‌‌‌Menghilangkan kesan hitam dileher, ketiak, perut & seluruh badan
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌
πŸ›€
‌‌‌‌ Menghapuskan kulit kering & kusam
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌
πŸ›€
‌‌‌‌Mengatasi masalah kulit muka yang berminyak 
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌
πŸ›€
‌‌‌‌Mengatasi masalah eczema....baby pun selamat guna
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌
πŸ›€
‌‌‌‌Mengatasi masalah kulit kaki pecah
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌
πŸ›€
‌‌‌‌Mengatasi masalah selulit
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌
πŸ›€
‌‌‌‌Mengatasi masalah jerawat di badan
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌
πŸ›€
‌‌‌‌Mengatasi masalah bau badan
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌
πŸ›€
‌‌‌‌Mengatasi rasa gatal bagi baby dan kanak-kanak yang terkena chicken pop / campak
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌
πŸ›€
‌‌‌‌Menghapuskan parut jerawat/jeragat dimuka, melicinkan kulit muka
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌
πŸ›€
‌‌‌‌Menghapuskan selulit & ketuat


Psssttt
Kat sini nak bagitau..

Sabun SHREK ni memang Hot item sekarang ni!!
Berebut rebut orang nak beli..

Cepatla beli kang gigit jari‍‌‌‌‌‌‌‌‍‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‍‍‌😊‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‍‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‍‍‌😊‌‌‌‌

Cepat pm /wa 01127629647

" Pelihara anda dan keluarga anda dari kerengsaan kulit!"


#projekstg
#mmr
#team7797
#tmtdaretodream
#coachdocsafinat
#usahawanonline



‌‌‍‌‍‍‌





BAHAN UTAMA & KELEBIHANNYA
-------------------------------------------------
Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.

Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.

Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit. Merupakan pelembap kulit yang terbaik.

Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.


HARGA SEKOTAK RM 120

‌‌‍‌‍‍‌


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


Biozone Food Purifier






BIOZONE Food Purifier bertindak mengubah oksigen (O2) menjadi ozon (O3) dimana ozon ini berfungsi menyingkirkan bahan-bahan pencemar. Ozon itu kemudian ditukar kepada okigen semula selepas proses purifikasi.

Tiub silicon yang bergred medikal akan menyalurkan ozon ke dalam air yang direndam bersama2 makanan seperti buah-buahan, daging, ikan ayam dan lain-lain. Gelembung-gelembung kecil akan terhasil yang menandakan bermulanya proses purifikasi makanan dalam tempoh yang ditetapkan.


Tempoh masa bagi proses purifikasi makanan:

15 minit - Buah-buahan, sayur-sayuran dan makanan laut
30 minit – Daging (ayam, kambing dan lembu)
45 minit – Mandian atau kegunaan peti sejuk

** 45 minit adalah masa operasi paling maximum untuk
BIOZONE Food Purifier
** Isipadu air yang maksimum ialah 10 liter


Kelebihan produk:

Selamat

Keberkesanan dalam menyingkirkan bahan-bahan pencemar daripada makanan dan memelihara nutrien dalam makanan

Keberkesanan dalam mengekalkan kesegaran makanan dan menyingkirkan bau busuk

Pelbagai fungsi purifikasi ke atas makanan: Daging / Buah-buahan / Sayur-sayuran / Makanan Laut / Herba

Penjanaan ozon yang konsisten dan mesra alam


Ciri-ciri produk:

Mudah beroperasi dengan menggunakan empat mod pengawal masa mikro-pemproses untuk menentukan masa purifikasi yang berbeza (3 minit/15 minit/30 minit/45 minit)

Tidak perlu menggantikan penjana ozon dengan kerap

Penggunaan kuasa yang rendah ~ 35W

100% tiub silikon yang bergred medikal

Batu seramik yang bergred tinggi

Plastik ABS bergred tinggi yang menentang ozon

Mudah alih, mudah digunakan dan mesra pengguna



Cara penggunaan:

1. Sediakan semangkuk air.
2. Bersihkan makanan dan potong kepada kepingan.
3. Letakkan makanan yang perlu dipurifikasi ke dalam mangkuk.
4. Pastikan paras air menutupi makanan. (Isipadu air yang maksimum untuk purifikasi ialah 10 liter).
5. Masukkan tiub silikon bergred medikal ke dalam mangkuk dengan merendamkan batu seramik di dalam air.
6. Tekan butang pengawal masa untuk memilih masa purifikasi anda.








Boleh tonton video di sini


BIO ZONE FOOD PURIFIER 1.wmv www.youtube.com






SET LUMINEZ BRIGHTENING SERIES


Luminez+ menggabungkan teknologi terkini dalam inovasi penjagaan kulit dengan hanya menggunakan bahan-bahan istimewa untuk kulit yang halus, lembut dan berseri.

Luminez+ adalah kemajuan besar di dalam siri penjagaan kulit untuk memberikan anda satu pengalaman kulit sempurna yang tidak dapat dilupakan.

TEKSTUR LEMBUT & HALUS
Teknologi nano-liposom membenarkan rumusan perlindungan kulit untuk meresap masuk kedalam kulit. Kulit diperbaharui lalu menjadikannya cantik berseri.

Asas yang tidak berminyak, diperbuat daripada bi-fasa air-minyak untuk meminimumkan ketidakselesaan kulit.

Teknologi nano-liposom untuk memberikan penyerapan yang pantas dan sampai secara terus ke dalam kulit.

TANPA BAHAN KIMIA BERBAHAYA

Tanpa hidrokinon
Tanpa Paraben
Tanpa Minyak Mineral
Tidak diuji ke atas haiwan
Tidak komedogenik
Tanpa Laurel Sulfat (SLS)

RAMUAN HEBAT
Diformulasi dengan ekstrak tumbuhan yang kaya dengan nutrien dan perlindungan antioksidan, formula hebat ini memelihara kulit anda dan ianya amat berkesan.

SIRI PENCERAHAN KULIT LUMINEZTM : Penemuan kehebatan ekstrak akar Dioscorea villosa
SIRI PENCERAHAN KULIT Luminez+ diformulasi untuk membantu mendapatkan tona kulit yang sekata dan mengurangkan kemunculan pigmentasi dengan dua cara:
1. Tona kulit sekata dan cerah dengan melambatkan pengeluaran melanin.
2. Meminimumkan kemunculan pigmentasi kulit yang sedia ada dengan mengurangkan kadar oksidasi melanin.

CARA PENGGUNAAN

AKSI PENCERAHAN #1
AKSI PENCERAHAN #2
AKSI PENCERAHAN #3
AKSI PENGANJALAN

AKSI PENCERAHAN #1
Ekstrak akar Dioscorea villosa

Kaya dengan pitohormon iaitu diosgenin. Diosgenin menyekat penghasilan melanin.

AKSI PENCERAHAN #2
Nano White

Nano White menyekat aktiviti enzim tyrosinase dan keaktfiannya. Nano White adalah selamat. Ramuan hebat yang ideal ini mengurangkan dan meghalang pigmentasi.
Kombinasi ajen pencerahan daripada ekstrak bearberi dan antioksidan menggunakan penghantaran teknologi liposom.

Kebaikan penghantaran teknologi liposom:

Melindungi bahan aktif
Keterlarutan yang baik dan mudah diserap
Sediaan bio yang tinggi kepada kulit
Kesan berpanjangan

AKSI PENCERAHAN #3

Generasi Baharu Penapis UV yang tidak berminyak

Penggunaan generasi baharu penapis UV bersama titanium dioksida dan iron oksida.
Tidak berminyak, larut air dan sesuai untuk semua jenis kulit.

AKSI PENGANJALAN

STEM SEL EPAL Swiss PhytoCellTec™ Malus Domestica

PhytoCellTec™ Malus Domestica merupakan bahan aktif yang diekstrak di dalam bentuk liposom nano daripada sel stem epal jenis Uttwiler SpΓ€tlauber.
Melewatkan proses penuaan dengan mengurangkan kedutan serta memanjangkan jangka hayat sel-sel kulit


HARGA RM 532

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


                     






                                        
 S











No comments:

Post a Comment