Followers

PREMIUM BEAUTIFUL
Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful merupakan pakaian dalam yang direka khas untuk kaum wanita masa kini. Ia adalah pakaian dalam yang direka khas berdasarkan kajian daripada bidang perubatan, bidang estetik, bidang pengajian lemak, bidang ergonomik dan pereka bentuk pakaian dalam yang profesional. Ia dapat melindungi dan menyelaraskan tubuh badan, menumpukan lemak dan meluruskan tulang belakang serta membetulkan postur badan. Pakaian dalam yang biasa dipakai cuma dapat menonjolkan bentuk badan anda yang asal, manakala pakaian dalam pembentukan badan premium beautiful ini dapat memperbaiki bentuk badan yang tidak ideal serta mengekalkan bentuk badan yang seimbang dan menarik.
Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful diperbuat daripada fabrik Akwatek dan Akwaydne yang sebati dengan air dan disulami dengan sinar infra merah jarak jauh (Far-Infrared Red Ray). Ia mempunyai ciri- ciri seperti selesa dipakai, anti bakteria dan dapat membentuk kontur badan yang menarik.
Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini dapat membantu mengalihkan lemak ke bahagian yang sesuai lalu menjadikan bahagian bermasalah kendur kembali kepada bentuk asal. Ia juga dapat menggalakkan peredaran darah, mengaktifkan sel-sel lemak dan mempercepatkan rangsangan ke atas aliran lemak. Pakaian dalam pembentukan badan ini dapat mencegah badan dariapada berubah bentuk dan melambatkan proses penuaan badan.
  • Reka bentuk stereoskopik dengan sinar infra merah jarak jauh yang dihasilkan berdasarkan potongan rangka badan manusia yang menolong peredaran darah dan proses metabolisma
  • Kadar penyerapan yang baik, sesuai dipakai seharian dan merupakan pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama.
  • Mempunyai kuasa regangan dalam semua hala yang dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah rekabentuk asal.
  • Sinar infra merah jarak jauh dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan payudara serta menggalakkan pertumbuhan payudara.

Rahsia Premium Beautiful
Menyingkap rahsia kenapa ramai jadikan "PB" pakaian dalam pilihan?

. 70% ~ kesihatan~rawat penyakit minor dlm badan terutama organ2 penting dlm tubuh cth:breast,cyst.reproduktif,blood curculation.

 30% ~ kecantikan (hasil akan nampak hanya dlm tempoh 10 minit pemakaian)

.Keselamatan ~ bengkung yg ada 7 tetulang membantu support hanya 1 tulang belakang manusia yg jika tidak di lindungi betul2 blh menyebabkn lumpuh

.melindungi kulit badan dr sebarang kecederaan seandainya berlaku kes-kes spt : kemalangan, luka ringan, kes ragut, kes rogol

. vit D (suntikan infra merah jarak jauh) yg mengandungi cahaya matahari pagi antara jam 8-10am (14 mikron f.i.r) sangat  baik untuk kesihatan tubuh manusia

No comments:

Post a Comment